DE EETERIJ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 106 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Eeterij. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 16:10 Op zich is het eten wel goed, niet super maar was wel warm
22 mei 2024 om 22:31 Lekkerste schnitzel in Amsterdam. Dit keer met pepersaus, verse salade en friet. Binnen een half uur bezorgd. Was echt weer geweldig.
12 mei 2024 om 20:13 Netjes op de aangegeven tijd bezorgd. Waren weer heerlijke snietsel, salade en frietekes. Merci!
6 mei 2024 om 0:31 Lekkere schnitzel en pepersaus met verse salade. Binnen 30 minuten bezorgd op zondag, super bedankt!
27 apr 2024 om 18:24 Heerlijke en grote schnitzel. Champignonsaus was ook smaakvol en had een goede structuur. Bijgeleverde salade was kraakvers en ook erg lekker. Enig punt van kritiek was de 1.5 uur bezorgtijd, maar gelukkig had ik geen haast :-)
25 mrt 2024 om 17:32 Its a bit expensive like most of the food right now, but the quality was unlike i ever received from takeout before, nicely separately packaged, still warm, and everything I ordered I actually received, really delicious and high restaurant quality.
23 mrt 2024 om 20:36 Het eten was helaas ijskoud toen het aankwam. Ik kan daarom niets zeggen over de kwaliteit van het eten.
21 mrt 2024 om 19:19 Eten,goed warm en erg lekker.Bezorging ook ok
21 mrt 2024 om 12:01 Kwaliteit goed, kwantiteit goed, bezorging top.
9 mrt 2024 om 9:14 Schnitzelmenu is een aanrader!
29 feb 2024 om 21:21 Misschien afstand te ver weg, 25 min om te bezorgen. Eten daardoor lauw. Laatste keer
18 feb 2024 om 21:05 Lekkere patat oorlog en broodje ei!